تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

بررسی کلیات بودجه در کمیسیون تلفیق به اتمام رسید| رشد اعتبارات استانی در بودجه ۱۴۰۲

  • کد خبر: ۱۴۵۹۴۸
  • ۲۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۰
بررسی کلیات بودجه در کمیسیون تلفیق به اتمام رسید| رشد اعتبارات استانی در بودجه ۱۴۰۲
رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه۱۴۰۲ گفت: بررسی کلیات لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق به اتمام رسیده و درباره کلیات در پایان جلسه عصر رای‌گیری می‌شود.
 

به گزارش شهرآرانیوز، سید شمس‌الدین حسینی رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور در نشست امروز (سه شنبه، ۲۷ دی ماه) این کمیسیون ضمن تشکر از افرادی که ۱۰ جلسه فشرده همراهی کردند تا بررسی کلیات به اتمام برسد، گفت: از آقای میرکاظمی که با صرف وقت کم نظیر در تمامی جلسات حضور یافتند و همچنین سایر همکاران ایشان و نمایندگانی که از موضوع پشتیبانی کردن تشکر می‌کنیم. از نمایندگان دیوان محاسبات، مرکز پژوهش‌ها و همچنین از صداوسیما که جلسات کمیسیون را پوشش دادند نیز سپاسگزاریم.

نماینده مردم تنکابن، رامسر و عباس آباد در مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: در نشست‌های کمیسیون توانستیم تمام زوایا را مطابق ماده ۵ آیین نامه کمیسیون بررسی و اکنون آماده شده ایم تا جلسه عصر امروز را به رسیدگی بیشتری درباره این لایحه اختصاص دهیم.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری جلسه صبح امروز کمیسیون به صورت ۴ ساعت بی وقفه که به پرسش و پاسخ درباره اعتبارات استانی اختصاص یافته بود، عنوان کرد: در مجموع اعتبارات عمرانی استانی از ۷۱ همت حدود به ۸۵ همت افزایش یافت که رشد داشته است.

حسینی ادامه داد: همه پشتیبانی از عمران و توسعه سرمایه گذاری استان‌ها به اعتبارات استانی در لایحه محدود نشده و دولت پیشنهاداتی را در حوزه تسهیلات آورده است که امیدواریم اگر کلیات تصویب شد در رسیدگی به جزئیات و در شور دوم بیشتر به این موضوع ورود کنیم.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه اضافه کرد: در هر حال، مجلس ۳۵ همت از قانون مربوط به توسعه متوازن، ۲۷ همت از اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای استانی، ۲۱ همت از ۳ درصد نفت و گاز و ۲ همت از ۰.۲۷ درصد ارزش افزوده را برای این منظور پیش بینی کرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه نزدیک به ۱۵۰ شاخص برای نحوه توزیع و تخصیص اعتبارات در سطح استان‌ها به کار گرفته می‌شود، اظهار داشت: اتفاقا نمایندگان کمیسیون تلفیق در این خصوص با آقای میرکاظمی صحبت کردند که مورد استقبال قرار گرفت و قرار شد در شور دوم تدبیر بیشتری در این خصوص داشته باشیم و به صورت دقیق تری موضوع را بررسی کنیم.

حسینی در ادامه با اشاره به پیشنهادی مبنی بر تبدیل ۳۶۰ پروژه ملی به پروژه استانی ابراز داشت: در مجموع، بررسی‌های میدانی حکایت از این دارد که وقتی پروژه‌ای از ملی به استانی تبدیل می‌شود در عمل از آن پشتیبانی نمی‌شود چرا که تخصیص استان‌ها از تخصیص ملی پایین‌تر بوده و این یک نقص است و باید به این مسأله پرداخته شود.

عضو مجمع نمایندگان استان مازندران در ادامه خطاب به میرکاظمی تأکید کرد: باید نسبت به توزیع شهرستانی تدبیر بیشتری داشته باشید. واقعیت امر این دغدغه است که اعتبارات ملی و استانی باید توازن یابند، بین استان‌ها توازن ایجاد شود و به همین ترتیب توازن و تعادلی میان شهرستان‌ها و استان‌ها نیز ایجاد شود. از آنجایی که اشراف مسئولان در سطح مرکز نسبت به اطراف کمتر است، این ضعف‌ها وجود دارد.

وی در ادامه با اشاره به نکته دیگری درباره سال گذشته و سال جاری و اعتباراتی که قرار بود با نظر نمایندگان مجلس توزیع شود، بیان داشت: این موضوع هم نیاز به توجه دارد؛ همانطور که دیدیم ایراد بلاوجهی از دستگاه‌های نظارتی گرفته شده که آن را نیز بررسی می‌کنیم تا اینگونه فشار نیاورند، گاهی مدیری یا کارشناسی جایی نشسته و نظارتی می‌کند، اما کار او نباید باعث تضعیف دستگاه‌های کشور شود.

رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ کشور، در پایان با بیان اینکه بر اساس ماده ۲ کمیسیون تلفیق عصر امروز میزبان نمایندگان دولت خواهیم بود که آقای میرکاظمی آن‌ها را مشخص می‌کند، خاطرنشان کرد: این جلسه رسیدگی برای آن است تا با دقت بیشتری موضوع را دنبال کنیم و دستگاه‌هایی اعم از دیوان محاسبات، مرکز پژوهش‌ها و اتاق‌ها مطابق ماده ۶ امکان صحبت دارند و اتاق‌های سه گانه نیز در مجموع ۱۵ دقیقه وقت صحبت دارند. از سوی دیگر ۴ نفر نماینده موافق و ۴ نفر نماینده مخالف نیز هر کدام ۱۰ دقیقه امکان صحبت دارند که می‌توانند بخشی از زمان خود را به سایر همکاران بدهند. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->